MEDEX 

hudpleje der gør en forskel

MEDEX (Medical Export) er et hollandsk firma der har specialiseret sig i produkter til hud- og kropspleje. Produkterne er naturprodukter, hvor kvaliteten hele tiden kontrolleres både på universitetslaboratorier samt uafhængige laboratorier, hvor det sikres, at risikoen for overfølsomhedsreaktioner minimeres mest muligt. Firmaet anvender kun naturvenlige produkter til f.eks. emballage.

Gennem denne stadige udvikling og kontrol dækker MEDEX stort set alle hudtyper, alle problemer og kan anvendes af alle, uanset alder og køn. som eksempler på dette kan nævnes Akne, 

MEDEX kan i kort form beskrives således:

Fundamentale forhold i Medex-filosofien*:

  • Naturprodukter anvendes altid når muligt.
  • Løbende ‘justering’ af produkterne på baggrund af videnskabelige testede ingredienser indenfor de medicinske og biokemiske områder.
  • Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning undtagen det er strengt nødvendigt.
  • Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.
  • De ikke-aktive stoffer(vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.
  • Før produkterne frigives på markedet, bliver de klinisk testet af selvstændige hudlæger/dermatologer både på det aktive resultat samt på tolerance.
  • Ingen dyreforsøg.
  • Ingen anvendelse af PVC.
  • Emballagen er lavet af genbrugspapir.

Daglig pleje af huden samt behandling hos kosmetolog/hudterapeut ca. hver 6. uge resulterer i en tydelig forskel, hvis man i 35 års alderen sammenligner sin hud med en jævnaldrendes ‘ikke-plejede’ hud. Herefter bliver forskellen bare større og større.

De autoriserede kosmetologer og hudterapeuter, der arbejder med Medex produkter, har specialiseret sig i brugen af disse produkter og videreuddannes løbende på Medex kurser, så de altid er ajour med nye behandlinger og produkter. Hos en Medex kosmetolog el. hudterapeut er De altid i trygge hænde

KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     
09.00 
13.00
Tirsdag 
10.00
20.00
Onsdag
10.0017.00
Torsdag
10.00
20.00
Fredag
09.0015.00
Lørdag

 Efter aftale
Søndag
10:00
14:00  1. søndag i mdr.

Copyright © 2019 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao