Abrikoskerneolie har et rigt indehold af vitamin A og E. Olien optages nemt i huden, uden at den efterlader huden fedtet. Abrikoskerneolien er udvundet fra kernen af abrikosfrugten. Den indeholder mellem 40-60 % olie.

  • Brug den inde i badet på våd hud for at tilføre huden fugt

  • Ved ekstra dehydreret hud bruges den på tør hud efter badet

  • Brug den i dit badekar, og lad vandet dele sig med olien for at pleje huden

  • Brug den i hårets spidser for at tilføre fugt til ødelagt hår

  • Brug den som hårkur i hele håret (bruges i tørt hår min. 10 minutter, derefter påføres shampoo, vask og shampoo igen)

  • Brug den som ansigts olie (husk solcreme over i soltimerne)

  • Brug den som et nat plejeprodukt

  • Brug den som maske. Bland olien op med neutralt yoghurt og få den skønneste hjemmelavet maske.

  • Brug den til massage