Update Reset

Professionelt

Jeg er uddannet plejehjemsassistent og har arbejdet med mennesker igennem mange år.

Efter at have plejet og givet folk medicin blev min nysgerighed vagt for lidt anden behandling, det blev starten for til at læse til massør, siden sportsmassør og så tog det fart.

Da jeg behandler mange smerter med massage og det ind imellem kan gøre for ondt lærte jeg at smerte behandle med akupunktur, som er en blidere behadndlings form, med mindre smerter.

Jeg blev uddannet negleteknikker, da der er sjove udfordringer i at dekorere negle og forklare om  pleje af negle, som er en lille videnskab for sig.

Senere er jeg uddannet kosmetolog og hudterapeut, som er et utroligt spændende område.

At vide, hvordan huden er opbygget og reagerer på de man ge ting vi udsætter vores største organ for. Det er endnu mere spænde at kunne afhjælpe alle disse problemer elller forebygge disse reaktioner.Selvfølgelig har jeg udvalgt produkter at arbejde med, som jeg syntes har en høj kvalitet og en effektiv virkning.


Privat

Jeg er af alder en ældre "dame" som er gift og har 3 børn ( alle flytet hjemme fra ) 1 hund og bor i Slagelse østby.

Jeg er glad og udadvendt, elsker at forkæle og glæde andre mennesker, hvilket jo nok er baggrunden for, at jeg har valgt mine forskellige uddannelser.

Når min tid er til det er jeg sammen med familie og venner til et dejligt og sjovt samvær.

Elsker at gå en tur specielt i skoven eller ved vandet sammen med min mand og hund. En smuttur på en weekend med venner eller os som par er jeg også meget glad for, da jeg kommer hjem til klinikken igen med ny energi og inspiration.

Hvad siger kunderne

Et behageligt sted

Når man kommer ind i klinikken er noget af det første der slår en: følelsen af at være velkommen i et roligt og imødekommende miljø. Dette understreges af den venlige tone der hilser en med et friskt "Goddag, hvad kan jeg gøre for dig?"

Behandlingerne foregår i den samme stemning, så man bliver helt glad og veltilpas bare ved at være der.

Behandlingerne udføres af et yderst kompetent personale, uanset hvilken behandling i det store udbud der er tale om.

Jeg er kun ked af, at jeg ikke opdagede stedet noget før.

Merete Jensen

Fiskespa er bare dejligt.

Mine søde børn forærede mig et gavekort til min sidste fødselsdag, som forleden blev indløst hos Unique Clinique. 

Jeg vidste ikke hvad det var, så min ældste datter og jeg var noget spændte på oplevelsen. vi blev vist tilrette med lidt knas og bobler og  så røg fødderne i vandet. 

Det næste jeg hørte var et højt latterudbrud fra min datter, fordi hun syntes det kildede så dejligt på fødderne når de små fisk gik i gang. Og jeg må give hende ret - Det er en lidt speciel følelse det giver, men på en absolut behagelig og sjov måde. 

At fødder så bliver så dejligt bløde af det er jo ingen forhindring for at komme tilbage igen. 

Jette Thomassen

Skal massage gøre ondt?

Efter at have undgået massage i mange år på grund af en dårlig oplevelse syntes jeg lidt at det var ved at være på tide, da jeg var meget spændt op. Jeg bookede en tid hos Unique Clinique hvor jeg forklarede min tidligere oplevelse med en forudsætning om, at det ikke skulle gøre så ondt som sidst.

Massøren lovede at hun nok skulle passe på, og så gik behandlingen ellers i gang. Inden jeg selv nåede at sige noget spurgte hun, om hun ikke måtte sætte en nål i mig for at kunne arbejde mere effektivt. Noget forbavset accepterede jeg, og det viste sig senere at det være en absolut god beslutning. 

ca 60 minutter senere var vi færdige. Jeg følte mig nærmest som født på ny uden at jeg stort set havde mærket noget der gjorde meget ondt. Jeg glæder mig faktisk allerede til næste gang.

Hanne Jensen

KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     09.00 13.00
Tirsdag 10.0020.00
Onsdag10.0017.00
Torsdag10.0017.00
Fredag09.0015.00
Lørdag
 Efter aftale
Søndag10:0014:00  1. søndag i mdr.
Afbudspolitik

Klinikken har følgende regler for afbud.

a) Afbud inden 48 timer før behandlingens planlagte start er gratis

b) Afbud ved mindre end 48 timer før behandlingens start opkræves 50% af den aftalte behandlings pris

c) Ved udeblivelse betales det fulde beløb for den aftalte behandling.

Copyright © 2020 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao