Kalahari

Den enestående hudplejeserie

Carina Franck, stifter og ejer af Kalahari Lifestyle International, voksede op på en farm i Afrika. Fra hun var en helt lille pige oplevede hun naturens rigdomme hver eneste dag, og ørkenen blev hendes barndoms legeplads. Her fik hun øjnene op for de indfødtes ældgamle planteopskrifter der er gået i arv fra generation til generation. Carina udviklede en dyb hengivenhed for de indfødte Khoi San familier, som lærte hende ”at hvis vi alle deler, har vi alle nok”.

Disse oplevelser i Carinas barndom har givet hende en stærk passion for at dele Kalahari Ørkenens gaver med resten af verden. Efter at have arbejdet i den internationale hudplejebranche i over 10 år, opdagede Carina at den moderne, økobevidste forbrugers krav og forventninger ændrede sig.


Dette motiverede hende til at skabe en krops- og ansigtsserie i verdensklasse, som ikke bare indeholdt naturlige ingredienser, men indfangede selve Afrika’s dufte, teksturer og planter.

Kalahari Lifestyle er mere end banebrydende, naturlige behandlinger og produkter; serien er en autentisk afrikansk oplevelse for krop og sjæl indpakket i smukke, unikke emballager.  Kalahari Lifestyle oplevelsen er en rejse, som tager dig med til Afrika via berøring, lyd og duft. Hver eneste behandling skræddersyes til dine unikke behov og vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi anvender et væld af naturlige, botaniske ingredienser i vore formler; planteolier af højeste kvalitet og phyto (plante)-effektive ekstrakter udgør vore førsteklasses hudplejeformler der plejer og genopbygger din hud. Vi insisterer på at samarbejde med anerkendte Phytotrade organisationer og certificerede leverandører. Vores høje standarder sikrer, at vi tager vare på Afrikas skrøbelige økosystemer. Kalahari Lifestyle er et originalt brand der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     09.00 13.00
Tirsdag 10.0020.00
Onsdag10.0017.00
Torsdag10.0017.00
Fredag09.0015.00
Lørdag
 Efter aftale
Søndag10:0014:00  1. søndag i mdr.
Afbudspolitik

Klinikken har følgende regler for afbud.

a) Afbud inden 48 timer før behandlingens planlagte start er gratis

b) Afbud ved mindre end 48 timer før behandlingens start opkræves 50% af den aftalte behandlings pris

c) Ved udeblivelse betales det fulde beløb for den aftalte behandling.

Copyright © 2020 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao