KUNDERNE SIGERFACEBOOK ANMELDELSER

I Unique Clinique anvender vi anonyme spørgeskemaer for at kunne forbedre os i forhold til kundernes ønsker og forventninger. På en skale fra 1 til 5 – hvor 5 er bedst – ligger vi på et samlet resultat på 4.9. Vi siger tak til de kunder der har taget sig tiden til at udfylde skemaet. Nedenfor er gengivet uddrag fra disse besvarelser:

“Bestilte 45 min massage og fik en god, dybedgående behandling, hvor en masse ømme punkter blev ramt. Næste gang bestiller jeg 90 minutter!”

“Særdeles god service – behagelig behandler”

“God service – afslappet stemning”

“God service. Gode og letforståelige forklaringer på alle behandlinger – og der er mange”

“Massagen var god for ikke at sige fantastisk”

“God og venlig modtagelse – gode forklaringer på hvordan det fungerer – Super godt.”

“Tydelige priser + behandlingsmuligheder. Tid samme dag”

“Fik en heldækkende massage. Jeg vidste ikke at jeg havde så mange ømme punkter. Det var en super god behandling”

Et behageligt sted
Når man kommer ind i klinikken er noget af det første der slår en: følelsen af at være velkommen i et imødekommende miljø. Dette understreges af den venlige tone der hilser en med et friskt “Goddag, hvad kan jeg gøre for dig?”. Behandlingerne foregår i den samme stemning, så man bliver helt glad og veltilpas bare ved at være der. Behandlingerne udføres af et yderst kompetent personale, uanset hvilken behandling i det store udbud der er tale om. Jeg er kun ked af, at jeg ikke opdagede stedet noget før.

Merete Jensen

Fiskespa er bare dejligt!
Mine søde børn forærede mig et gavekort til min sidste fødselsdag, som forleden blev indløst hos Unique Clinique. Jeg vidste ikke hvad det var, så min ældste datter og jeg var noget spændte på oplevelsen. vi blev vist tilrette med lidt knas og bobler og  så røg fødderne i vandet. Det næste jeg hørte var et højt latterudbrud fra min datter, fordi hun syntes det kildede så dejligt på fødderne når de små fisk gik i gang. Og jeg må give hende ret – Det er en lidt speciel følelse det giver, men på en absolut behagelig og sjov måde. At fødder så bliver så dejligt bløde af det er jo ingen forhindring for at komme tilbage igen. 

Jette Thomassen

Skal massage gøre ondt?
Efter at have undgået massage i mange år på grund af en dårlig oplevelse syntes jeg lidt at det var ved at være på tide, da jeg var meget spændt op. Jeg bookede en tid hos Unique Clinique hvor jeg forklarede min tidligere oplevelse med en forudsætning om, at det ikke skulle gøre så ondt som sidst.

Massøren lovede at hun nok skulle passe på, og så gik behandlingen ellers i gang. Inden jeg selv nåede at sige noget spurgte hun, om hun ikke måtte sætte en nål i mig for at kunne arbejde mere effektivt. Noget forbavset accepterede jeg, og det viste sig senere at det være en absolut god beslutning. Ca. 60 minutter senere var vi færdige. Jeg følte mig nærmest som født på ny uden at jeg stort set havde mærket noget der gjorde meget ondt. Jeg glæder mig faktisk allerede til næste gang.

Hanne Jensen

Den bedste massage
Jeg har på grund af min ryg været mange steder og fået mange forskellige former for behandling, Jeg har været hos fysioterapeuter, kiropraktor, været indlagt på sygehus og meget mere.  Da jeg var i Stilling strand på ferie og pludselig fik ondt i ryggen igen måtte der absolut gøres noget. Efter en kort søgning på nettet fandt jeg Le Unique Clinique, ringede og forklarede situationen og fik straks en tid om eftermiddagen.

Allerede ved ankomsten blev jeg positivt overrasket over den proffessionalisme og empati jeg mødte. Efter en vurdering gik turen til briksen, hvor jeg blev så godt behandlet, at jeg stort set ingen smerter havde. Jeg lovede mig selv at her ville jeg gerne komme igen lige så snart muligheden byder sig. Desværre er det ikke så ofte som ønsket, da jeg til daglig bor i Vestjylland. Jeg kan virkelig kun anbefale Karin som massør.

Bettina Larsen