Update Reset

Unique Clinique - Stedet for den gode behandling

Siden klinikken startede har mottoet været "Stedet for den gode behandling".

Dette indebærer stor omsorg for for kunderne: De skal føle sig velkomne og værdsatte, de skal have netop den behandling der betyder noget for dem og de produkter der anvendes skal både være af høj kvalitet under konstant kontrol såvel som være miljøvenlige. Interessen for kundernes ønsker og vilje til at forsøge at opfylde dem har bragt klinikken fra udelukkende at være koncentreret omkring fysiurgisk massage til nu også at være en skønhedsklinik med negle, hudpleje og make-up til daglig og til de store begivenheder. Massagen er udvidet med smertebehandling via painkiller samt andre terapiformer.  Desuden er vores fiskespa med Gara Rufa fisk særdeles populært i et af Vestsjællands største kar. Her kan man kan være op til 5 personer hvis det kun er fødderne der behandles, eller 1 helkrops behandling af de små fisk. sidste nye skud på stammen er vores Vacuum terapi, der er udviklet til de amerikanske astronauter til der velbefindende i rummet.

Mere om  klinikken

Min faglige baggrund

Jeg er uddannet plejehjemsassistent og har arbejdet med mennesker igennem mange år.

Efter at have plejet og givet folk medicin blev min nysgerighed vagt for lidt anden behandling, det blev starten for til at læse til massør, siden sportsmassør og så tog det fart.

Da jeg behandler mange smerter med massage og det ind imellem kan gøre for ondt lærte jeg at smerte behandle med akupunktur, som er en blidere behadndlings form, med mindre smerter.

Jeg blev uddannet negleteknikker, da der er sjove udfordringer i at dekorere negle og forklare om  pleje af negle, som er en lille videnskab for sig.

Senere er jeg uddannet kosmetolog og hudterapeut, som er et utroligt spændende område.

At vide, hvordan huden er opbygget og reagerer på de man ge ting vi udsætter vores største organ for. Det er endnu mere spænde at kunne afhjælpe alle disse problemer elller forebygge disse reaktioner.Selvfølgelig har jeg udvalgt produkter at arbejde med, som jeg syntes har en høj kvalitet og en effektiv virkning.Hvem er jeg?

Jer er af alder en ældre "dame" som er gift og har 3 børn ( alle flytet hjemme fra ) 1 hund og bor i Slagelse østby.

Jeg er glad og udadvendt, elsker at forkæle og glæde andre mennesker, nok også derfor jeg har valgt mine forskellige uddannelser.

Når min tid er til det er jeg sammen med familie og venner til et dejligt og sjovt samvær.

Elsker at gå en tur specielt i skoven eller ved vandet sammen med min mand og hund. En smuttur på en weekend med venner eller os som par er jeg også meget glad for, da jeg kommer hjem til klinikken igen med ny energi og inspiration.Dette er min klinik

I min klinik ønsker jeg kun det bedste for mine kunder, så de føler sig velkomne og i centrum.

For at kunderne kan få det bedste af det bedste har jeg undersøgt og afprøvet en del produkter.

Alle mine produkter både hud-, voks-, selvbrunerprodulter osv er uden parabener, sulfitter og er  økologiske samtidig med at et enkelt produkt giver støtte til projekter ude i verden.

For altid at være med i den hurtige udvikling der foregår i vores verden, er jeg ofte på kursus for at være up to date med produkter og behandlinger.

I klinikken er det også muligt at afholde en event, polterabend eller andet du kunne tænke dig, det er bare at skrive eller ringe til mig så finder vi en løsnin, som passer lige til dig.

KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     09.00 13.00
Tirsdag 10.0020.00
Onsdag10.0017.00
Torsdag10.0017.00
Fredag09.0015.00
Lørdag
 Efter aftale
Søndag10:0014:00  1. søndag i mdr.
Afbudspolitik

Klinikken har følgende regler for afbud.

a) Afbud inden 48 timer før behandlingens planlagte start er gratis

b) Afbud ved mindre end 48 timer før behandlingens start opkræves 50% af den aftalte behandlings pris

c) Ved udeblivelse betales det fulde beløb for den aftalte behandling.

Copyright © 2020 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao