Kalahari Honeybush Facial

Hvorfor får vi kedelig hud?

I det daglige udsætter vi huden for vind og vejr - især ansigtet er næsten altid udsat. Solens stråler kombineret med let vind er med til at give os den tørre og lidt kedelige hud vi kun kender alt for godt. Ikke alene bliver udseendet trist og gråt fordi ansigtshuden vil lide under ikke at have den fornødne fugtighed samt de livgivende vitaminer og mineraler til rådighed. Her er det at Kalahari klassiske ansigtsbehandling kommer dig til undsætning således at huden både får tilført fugt og bliver revitaliseret ved hjælp af de unikke egenskaber.

Kalahari klassiske ansigtsbehandling - eller Kalahari Honeybush Facial Threatment som den rettelig hedder - er en effektiv, god samt nænsom kur. 
Kalahari´s vidunderlige Honeybush Facial Threatment er en kombination af effektive afrikanske planteekstrakter og olier der tilfører næring samt  plejende ingredienser for udbedring af mat, dehydreret hud. Efter behandlingen med Kalahari klassiske ansigtsbehandling vil ansigtet stråle simpelthen fordi huden syner mere frisk og ungdommelig efter rensning, peeling samt cremepleje. 

Kræves der flere behandlinger?

Hvor mange behandlinger med Kalahari Klassisk Ansigtsbehandling der skal til er svært at sige, da det kommer an på din hudtype. Som en gylden regel vil 1 behandling ca. hver anden uge være tilstrækkeligt for de fleste
Kalahari Honeybush Facial
Pris  kr. 545,-
Bestil tid

Behandlingen

Først renses huden grundigt gennem en dobbelt afrensning. Herefter peeles huden så alle urenheder fjernes inden tilførsel af serum og / eller gelé tilføres for at fugte huden maksimalt. Herefter en let ansigtsmassage. Baseret på din hudtype lægges nu en maske, som yderligere tilfører virksomme stoffer til hud for et frisk udseende. Til slut gives en creme behandling efterfulgt af en solfaktor beskyttelse.

KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     09.00 13.00
Tirsdag 10.0020.00
Onsdag10.0017.00
Torsdag10.0017.00
Fredag09.0015.00
Lørdag
 Efter aftale
Søndag10:0014:00  1. søndag i mdr.
Afbudspolitik

Klinikken har følgende regler for afbud.

a) Afbud inden 48 timer før behandlingens planlagte start er gratis

b) Afbud ved mindre end 48 timer før behandlingens start opkræves 50% af den aftalte behandlings pris

c) Ved udeblivelse betales det fulde beløb for den aftalte behandling.

Copyright © 2020 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao