Hot Stone Massage - 1,5 time

Denne HotStone massage er den samme som for den "lille" Hotstone massage, bortset fra at her bruges der også kolde sten.

Stenene opvarmes i vandbad hvorved de opvarmes. De nu opvarmede sten bruges herefter til massagen, hvilket giver det en dyb og afslappende form for behandling. 
De kolde og varme sten bruges skiftevis for at forstærke den virkning, som kulde og varme har på vores muskler. I dette tilfælde er det med det formål at forstærke virkningen på musklerne gennem opløsning af myoser og infiltrationer. Hotstone massagens dybe strøg kombineres med henholdsvis varmen og kulden fra stenene virker det afstressende, helende samt forstærkende på den udrensende effekt.. 
Varmen fra stenene trænger dybt ind i muskelvævet, hvor det opløser myoser og infiltrationer, hjælper muskelvævet med at slappe af. De kolde sten får musklerne til at trække sig sammen. Når de varme sten så bruges vil det have en yderligere afslappende effekt. De dybe massage strøg modvirker muskelspændinger, og giver almen velvære, hvor nogen endda kan opleve en dybere søvn. 

Der arbejdes med forskellige størrelser af sten i Hotstone massage idet kroppen arbejdes igennem område for område. En hotstone massage beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og skaber stimulans af kredsløbet og lymfesystemet. Hotstone massagen virker ualmindeligt beroligende på krop og sjæl, giver fornyet energi og humør. Hotstone er - og har altid været - en meget populær form for wellness behandling.
Hot Stone Massage - 1,5 time
Pris  kr. 665,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     09.00 13.00
Tirsdag 10.0020.00
Onsdag10.0017.00
Torsdag10.0017.00
Fredag09.0015.00
Lørdag
 Efter aftale
Søndag10:0014:00  1. søndag i mdr.
Afbudspolitik

Klinikken har følgende regler for afbud.

a) Afbud inden 48 timer før behandlingens planlagte start er gratis

b) Afbud ved mindre end 48 timer før behandlingens start opkræves 50% af den aftalte behandlings pris

c) Ved udeblivelse betales det fulde beløb for den aftalte behandling.

Copyright © 2020 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao