Fiskespa

Doktorfisk

Doktorfisk (Garra Rufa) findes naturligt i flodbassiner i det nordlige og centrale Mellemøsten, hovedsaligt i Tyrkiet, Syrien, Irak og Iran. Anvendelsen af doktorfisk er udbredt i de fleste verdensdele, dog har visse amerikanske stater forbudt dem af forskellige årsager.

Behandling med doktorfisk

Det menes at fiskespa behandlinger stimulerer blodgennemstrømning og forbedre cirkulationen, fjerne bakterier og reducere lugt fra fødderne og hjælpe med fodsvamp. Fødderne efterlades glattere og blødere efter behandlingen.

Første gang man stifter bekendskab med de små tandløse fisk oplever mange det som en kildren når fiskene går igang med at fjerne døde hudceller. Når den første overraskelse har lagt sig, finder man sig selv i en afslappet tilstand, hvor man simpelthen bare nyder det ud over alle grænser.

Faciliteter

Vores anlæg består af et helkrops kar, indrettet sådan, at i kan sidde op til 5 personer samtidig med fødderne hos de små fisk. Har du behov for at komme i med hele kroppen er dette også en mulighed. Vandet filtreres igennem 2 eksterne pumper med en kapacitet, der renser vandet minimum 2 gange i timen. Tillige sker der en bestråling med UV lys for at holde vandet så rent og smittefrit som det er os muligt. retningslinjerne overholdes minimeres risikoen for smitte optimalt, 

Hvem kan benytte fiskespa?

Fiskespa anbefales fra officiel side ikke til patienter med svækket immunforsvar eller underliggende medicinske tilstande, herunder diabetes og psoriasis. Vores erfaring er dog, at rigtig mange mennesker med netop psoriasis har stort udbytte af behandlingen. For at mindske risikoen for smitte gennem vandet eller via fiskene er der en række forholdsregler der skal følges. 

Der er ingen adgang i spaen hvis:

  • Du har brugt hormoncreme de sidste 8 dage
  • Har fodvorter
  • Smitsom hudlidelse
  • Kendt sygdom med nedsat immunforsvar
  • Påført sæbe, creme, lotion eller selvbruner indenfor de sidste 4 timer.
  • Påført eller aftaget neglelak indenfor de sidste 14 timer
  • Åbne eller blødende sår


KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     
09.00 
13.00
Tirsdag 
10.00
20.00
Onsdag
10.0017.00
Torsdag
10.00
20.00
Fredag
09.0015.00
Lørdag

 Efter aftale
Søndag
10:00
14:00  1. søndag i mdr.

Copyright © 2019 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao