BeHANDLINGER

ANSIGTSBEHANDLING

Til vores ansigtsbehandlinger bruger vi udelukkede produkter fra Kalahari et meget anerkendt firma, som også passer på os mennesker og naturen.

Et effektivt produkt, som giver gode resultater og til en overkommelig pris.

Produktet er  miljøvenligt og udviklet med dette for øje.
Kalaharie er baseret på naturens rigdomme l
Kalahari er baseret på urgamle afrikanske opskrifter som er adopteret og forbedret i forhold til dagens standard.

Produktserien er under konstant laboratiekontrol fra anerkendte kvalitetsinstitutter..

Når kun det absolut bedste er godt nok.

HUDANALYSE

PRIS: 110 kr.

Traditionel hudanalyse, hvor de problemer der måtte være identificeres.

KALAHARI HONEYBUSH MED LIPIDER

PRIS: 555 kr. 

Honeybush med lipider er en ansigtsbehandling, der retter sig imod mennesker med tør til ekstra tør hud. Når huden bliver for tør, kommer der en masse synptomer på dette, som vi alle vel egentlig helst vil være helt fri for. Der er tørhedslinjer, ansgtsfurer bliver tydeligere, huden har måske tendens til at skalle ekstra meget – eller sagt på en anden måde: Det er helt tydeligt at der mangler fugt, masser af fugt.

Honeybush med lipider er netop beregnet til at løse disse tilstande så huden igen bliver mere elastisk og får en frisk glød og et mere sundt udseende. Ingredienserne i behandlingen sammensættes til at løse netop dine problemer. Disse ingredienser er alle udvundet af naturens skatkammer, og indeholder derfor ingen skadelige stoffer af nogen art.

I denne ansigtsbehandling blandes Honeybush Souffle Mask med Facial Massage Butter, så du får en botanisk oliemaske rig på  essentielle fedtsyrer, der mætter selv den mest dehydrerede hud med fugt. Under ansigtsbehandlingen masseres en blanding af Honeybush Souffle mask og Facial massage butter ind i huden. Dette betyder at du helt fjerner tørhedslinjer og tegn på dehydrering synligt udviskes.
Masken er beriget med velduftende naturlige lipider fra afrikansk Shea butter, Jojoba olie og Rosmarin olie som alle hjælper til at reparere hudens naturlige barriere.

En behandling som vi har stor tillid til.

KALAHARI VITA-GEL MASKE (ASKEPOT)

PRIS: 595 kr.

Foryngende “askepot” behandling med her-og-nu effekt.

Foryngende frugtsyrebehandling til trist, træt hud.

Gelmaske er beriget med naturlige frugtbindende ingredienser, alpha hydrogxy syre og peptider.

Peotiderne giver en “udfylden” effekt og behandlingen er derfor velegnet til moden hud.

Produktformlen har et væld af effektive egenskaber, der efterlader huden glat og blød med en finere tekstur.

KALAHARI PHYTO COMPOUNDING TREATMENT

PRIS: 855 Kr.

Tag med på en rejse med Kalahris Specialiserede professionelle produkter der inkluderer planteberiget mudder, ler og planteekstrakter. Ingredienserne er højt effektfulde planteekstrakter, plantesyrer, såvel som enzym- og frugtsyrer der gør denne Phyto- compound oplevelse helt fantastisk. Luksus ansigtsbehandling er til dig der ønsker en effektiv ansigtsbehandling der arbejder med specifikke problemer, såsom acne, tørhed, ældning og fine linjer eller pigmenteret hud.

Behandlingen indledes med varm kompres, vi forkæler ansigtet med skønne varmekompres, dobbelt afrensning og grundig peeling der fjerner de døde hudceller og lader serum, masker og cremer penetrerer dybt ned i huden. Alt efter din specifikke hudtype og problematikker skræddersyer jeg en ansigtsbehandling der giver dig maksimal effekt.

Der anbefales en kur på 6 behandlinger med 2-4 ugers interval samt specifikke hjemmeplejeprodukter for optimalt resultat

KALAHARI KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

PRIS: 555 Kr.

I det daglige udsætter vi huden for vind og vejr – især ansigtet er næsten altid udsat. Solens stråler kombineret med let vind er med til at give os den tørre og lidt kedelige hud vi kun kender alt for godt. Ikke alene bliver udseendet trist og gråt fordi ansigtshuden vil lide under ikke at have den fornødne fugtighed samt de livgivende vitaminer og mineraler til rådighed. Her er det at Kalahari klassiske ansigtsbehandling kommer dig til undsætning således at huden både får tilført fugt og bliver revitaliseret ved hjælp af de unikke egenskaber.

Kalahari klassiske ansigtsbehandling – eller Kalahari Honeybush Facial Threatment som den rettelig hedder – er en effektiv, god samt nænsom kur. Kalahari´s vidunderlige Honeybush Facial Threatment er en kombination af effektive afrikanske planteekstrakter og olier der tilfører næring samt  plejende ingredienser for udbedring af mat, dehydreret hud. Efter behandlingen med Kalahari klassiske ansigtsbehandling vil ansigtet stråle simpelthen fordi huden syner mere frisk og ungdommelig efter rensning, peeling samt cremepleje.

Hvor mange behandlinger med Kalahari Klassisk Ansigtsbehandling der skal til er svært at sige, da det kommer an på din hudtype. Som en gylden regel vil 1 behandling ca. hver anden uge være tilstrækkeligt for de fleste

PHYTIC CLAY ANSIGTSBEHANDLING

Pris: 700 KR.

Acne og Hyper pigmentering.

Lysner pigmentforandringer og renser effektivt tilstoppet, uren hud ved hjælp af ingredienser som glykolsyre, mandelsyre og fytinsyre udvundet fra soyabønner. Hudtonen bliver ensartet og klar, mens ældningstegn og grove porer reduceres. Masken virker matterende ved fedtet hud.

 • Afrensning
 • Enzympeeling
 • Phytic Clay maske
 • Serum
 • f
 • Fugtpleje
 • Solfaktor
  Jeg anbefaler et kurforløb på 3 x behandlinger med ca. en uges interval
ORGANIC KONJAC ANSIGTSBEHANDLING

PRIS: 325,- kr

Er du til de hurtige behandlinger med synligt resultat så er du det rigtige sted.

Produkter fra Organic Konjac er helt økologiske og skader ikke naturen

# Det er kærlighed til din hud

# Det er kærlighed til naturen

# Det er kærlighed til dig og mig

Her får du afrenset din hud får en maske, som passer lige til din hud. Masken får du med hjem og kan bruge igen, selvfølgelig med en god vejledning afsluttes med cremepleje og solfaktor.

 

KALAHARI C-VITAMIN
Upload Image...

PRIS: 700 KR.

Antioxidant behandling

Ultra opstrammende behandling rig på økologisk Vitamin C og essentielle antioxidanter.

Vitamin C booster og øger cellefornyelsen samt kollagen- og elastin regenereringen.

Huden opstrammes synligt, porestørrelsen reduceres og huden ser lys og klar ud.

Et energi-boost til alle hudtyper.

KALAHARI D-AGE 5 ANSIGTSBEHANDLING

PRIS: 950 KR.

En højst effektiv behandling der mindsker synligheden af fine linier, pigmentforandringer, ældningstegn og grove porer. Rolls Roycen af behandlinger med WOW-effekt. Anbefales som forløb – anbefalet hjemmepleje skal bruges 14 dage inden behandlingen.

DERMAROLLER MED KOLLAGEN

Pris: 1100 KR.

Micro-needling er en ikke-kirurgisk foryngende behandling til opstramning og forbedring af hudens elasticitet. Behandlingen giver et optimalt resultat, da der arbejdes nede i de dybere lag af huden.

Ved Micro-needling laves mikroskopiske huller i huden, som ’udfyldes’ med hyaluronsyre. Huden mættes således med masser af fugt dybt nede, og ældningstegn udfyldes indefra – sikkert, sterilt og non-invasivt. Og du kan gå på arbejde dagen efter – dog med lidt rødme og hævelser i de behandlede områder.

 • Rynkereduktion
 • Reduktion af acne-ar og grove porer
 • Pigmentbehandling

.

GELENEGLE

1 stk. gelenegl · Pris: 105 KR.
1 stk. gelenegl.

Opfyldning · Pris: 455 KR.
Efter at du har fået gelenegle vil dine negle stadig gro, og der vil derfor opstå et “hul” imellem den kunstige negl og dine neglebånd. Dette hul udfyldes så dine negle igen ser hele og pæne ud.

Aftagning · Pris: 205 KR.
Aftagning af gelenegle ved køb af nye negle

Aftagning uden køb af nye negle · Pris: 330,-
Aftagning uden køb af nye negle. 

Gelenegle opbygget på egen negl · Pris: 590 KR.
Gelenegle opbygget på egen negl.

Fransk gelenegle med opbygning på egen negl · Pris: 620 KR.
Fransk gelenegle med opbygning på egen negl

SHELLAC

Helfarvet Shellac på fødder · Pris: 430 KR.
Få flotte og glansfulde negle på fødderne med denne CND Shellac fuldfarve.
Vi har altid de sidste nye farver hjemme, så hvad enten du er til det mere diskrete eller det effektfulde kan vi finde en løsning til dig også.

Ny fransk shellac ink aftagning på hænder · Pris: 430 KR.
Ny fransk shellac ink aftagning.

Ny fransk shellac ink. aftagning på fødder · Pris: 580 KR.
Den nuværende neglelak aftages og neglene klargøres til ny lak. Derefter pålægges der ny lak i den farve som du ønsker. Der er mulighed for at tilkøbe deko og/eller art.

Hel farvet Shelllac på fødder ink aftagning · Pris: 550 KR.
Hel farvet Shelllac på fødder ink aftagning.

Helfarvet Shellac på hænder· Pris: 330 KR.
Shellac fra CND er nok den mest holdbare neglelak der kan fås. Gennem UV hærdning forstærkes den yderligere og kan holde i mindst 14 dage. CND Shellac fås i både i næste alle farver. For eksempel kommer der nye farver efterhånden som moden skifter. Skal neglene pyntes til festlige lejligheder? Hvis ja, kan vi anbefale at få en eller flere stickers, art eller hvad med en lille sten, der funkler i det klare lys? Uanset hvor krævende dine ønsker er vil vi gøre vores allerbedste for at opfylde dem.

IBX

IBX Repair & Strengthen · Pris: 305 KR.
IBS repair and strengthen er løsningen til dig, som har skadet dine negle. Det kan være at den sidste aftagning af andre negle produkter har skdet neglen, eller simplethen fordi neglen er blevet orøs og derfor skiller i lagene. IBX Repair and Strengthen reparerer og forstærker din negle, uden at det er nødvendigt at vedligeholde dem. Sårfremt det er krævet er det dog altid muligt at gentage behandlingen.

IBX Boost · Pris: 299,-
Forstærkning til dine negle. Trænger dybt ned i dine negle og tilfører styrke og glans. Skal ikke vedligeholdes men behandlingen kan gentages efter behov.

BRYN OG VIPPER

Korrektion bryn · Pris: 120 KR.
Farvning af vippe · Pris: 170 KR.
Farve af bryn og vipper + korrektion af bryn · Pris: 285 KR.
Farvning af bryn · Pris: 115 KR.
Korrektion af bryn samt farve · Pris: 225 KR.
Farve af vipper og korrektion af bryn · Pris: 225 KR.
Lashlift · Pris: 430 KR.
Lash lift samt farve af vipper · Pris: 530 KR.
Lash lift ink. farve af bryn og vipper · Pris: 580 KR.
Lash lift ink korrektion af bryn samt farve af vipper og bryn · Pris: 635 KR.

BROW LAMINATION

Brow lamination / Lift – er et øjenbrynsløft.
Perfekt til dig som ønsker at få styr på ureagerlige bryn der vokser i forskellige retninger.

Brynet bliver perfekt formet , løftet naturligt , får mere fylde/volume og til sidst rettet/farvet.
Løftet holder op til 6 uger, og det er muligt du bliver afhængig af denne fantastiske behandling : 455 KR.

EYELASH EXTENSTION

Få flotte og fyldige vipper med en Eyelash extension.

Opfyldning (stor) · Pris: 405 KR.
Opfyldning (lille) · Pris: 355 KR.
Eyelash Extension · Pris: 695 KR.

ANSIGTSMASSAGE

JAPANSK LIFTING kur forløb

Pris 6800,- kr

Japansk lifting er et ansigtsløft uden kirurgi.

Med dette kurforløb ser du et løft af dit ansigt, hver gang du har fået behandling.

Alle der kender dig jeg se en waoo effekt, som vil give dig ekstra glæde med på vejden

Forløbet er ialt 9 behandlinger, som gives med 1 – 2 ugers interval.

JAPANSK LIFTING

Pris 795,- kr.

Et ansigt løft uden kirurgi.

Der arbejdes på zoner i ansigtet, som udrenser organer og giver ansigts muskulaturen et løft.

Du får synligt resultat efter første behandling.

Der anbefales et kurforløb for det bedste resultat.

AFSLAPPENDE ANSIGTSMASSAGE

PRIS: 345 KR.

En ansigtsmassage der fjerner stress – hvad mere kan man næsten ønske sig? Baseret på en analyse af din ansigtshud udvælges der en lækker creme eller der anvendes æteriske olier under behandlingen. Når først behandlingen starter kan du kun gøre en ting – slappe fuldstændigt af og bare nyde det.

KLASSISK MASSAGE

Akut behandling (30 min)

Massøren arbejder på det ømme sted og går i bund med dette, f.eks. nakke/skuldre regionen. Musklerne gennemarbejdes, hvorved muskelinfiltrationer  og myoser løsnes op og affaldsstofferne udrenses mere effektivt.

Normal behandling (60 min)

Hele kroppen bearbejdes og alle de spændte og ømme muskler løsnes. Der fokuseres især på særligt ømme steder, hvor der arbejdes i dybden. Ofte vil flere behandlinger være nødvendige for at alle muskler forbliver løse og behagelige.

Rygbehandling (45 min)

Ofte er vores ryg og nakke-skuldre de ømme punkter, da det er disse vi løfter ofte for tunge ting med eller bare sidder i ubekvemme stillinger for længe af gangen. Dette sidste kan for eksempel være en forkert indstillet kontorstol  og bord. Denne behandling fokuserer netop på muskelinfiltrationer og andre konsekvenser, hvor ømme muskler behandles og løsnes.

Pris for 30 minutter: 415 KR.  AKUT
Pris for 60 minutter: 485 KR.   MEDIUM
Pris for 45 minutter: 450 KR   RYG

KRANIO-SAKRAL TERAPI

Kranio-sakral terapi udspringer fra en osteopatisk metode. Det blev beskrevet første gang omkring 1920 af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland. Sutherland fik dokumenteret at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne hos voksne mennesker. Sammen med sine elever udviklede han teknikker der blev en del af den osteopatiske behandlingsform. Senere (omkring 1970) udviklede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse teknikker og kranio-sakral terapi blev en selvstændig behandlingsform. Dette danner grundlag for behandlingen, som vi kender den i dag.

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af. Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

Kranio-sakral terapi kan ofte afhjælpe problemer ved:
Stress – søvnbesvær – migræne og hovedpine – koncentrations- og indlæringsproblemer – depression – nakkespændinger og smerter – rygsmerter – piskesmæld – hormonbalancen – kæbespændinger – bidfunktion – tinnitus – méniérs syndrom – svimmelhed – kroniske muskelsmerter/spændinger – skæv hofte/forskellig benlængde – Iskiasproblemer – diskusprolaps.

Pris: 595 KR.

ANSIGT

Øre eller næse · Pris: 140 KR.
Næsehår og ører · Pris:250 KR.
Overlæbe eller hage · Pris: 110 KR.
Overlæbe og hage · Pris: 170 KR.
Ansigt · Pris: 260 KR.

ARME OG BEN

Arme · Pris: 230 KR.
Armhuler · Pris: 150 KR.
Ben op til knæ samt bikinilinje · Pris: 385 KR.
Hele ben samt bikinilinje · Pris: 480 KR.
Ben og op til knæ · Pris: 285 KR.
Hele ben · Pris: 395 KR.
Voks af lår · Pris: 325 KR.

KROP

Mave · Pris: 205 KR.
Ryg eller brystkasse · Pris: 355 KR.
Bikinilinje · Pris: 255 KR.
Voks af skuldre · Pris: 315 KR.
Tange · Pris: 285 KR.

INTIM

Voks af baller · Pris: 325 KR.
Brazilian wax kvinder · Pris: 545 KR.
Hollywood wax kvinder · Pris: 595 KR.

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage. Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater!

FISKE SPA 15 MINUTTER

Fiske spa 15 min. 1 pers. · Pris: 115,-
Fiske spa 15 min. 2 pers. · Pris: 225,-
Fiske spa 15 min 3 pers. ·  Pris: 325,-
Fiske spa 15 min 4 pers. ·  Pris: 430,-
Fiske spa 15 min. 5 pers. · Pris: 535,-
Fiske spa 15 min. 6 pers. · Pris 640,-
Fiske spa 15 min. 7 pers.·  Pris 745,-
Fiske spa 15 min. 8 pers. · Pris 850,-
Fiske spa 15 min. 9 pers.· Pris 955,-
Fiske spa 15 mi. 10 pers.· Pris 1060,-

 

 

 

 

 

 

FISKE SPA 30 MINUTTER

Fiske spa 30 min. 1 pers. · Pris 190,-
Fiske spa 30 min. 2 pers. · Pris 370,-
Fiske spa 30 min 3 pers. ·  Pris 550,-
Fiske spa 30 min 4 pers. ·  Pris 730,-
Fiske spa 30 min. 5 pers. · Pris 910,-
Fiske spa 30 min. 6 pers. · Pris 1090,-
Fiske spa 30 min. 7 pers. · Pris 1270,-
Fiske spa 30 min. ·8 pers.· Pris 1450,-
Fiske spa 30 min. 9 pers.·  Pris 1630,-
Fiske spa 30 min.10 pers.· Pris 1810,-

 

HELKROPSBEHANDLING

30 min. helkropsbehandling for 1 pers. · Pris: 245,-
60 min. helkropsbehandling for 1 pers. · Pris: 375,-

QUICK MANICURE

Manicure du kan nå i din frokostpause. Dine neglebånd plejes og ordnes. Herefter files dine negle med en efterfølgende blid polering. Som prikken over det berømte i afsluttes med en lækker olie til dine neglebånd. Det kan anbefales at der afsluttes med en frisk neglelak fra CND – Shellac der holder i mindst 14 dage.

Pris: 235 KR.

KLASSISK MANICURE

Den klassiske manicure som den har været kendt i generationer. Der startes med et kort håndbad for at blødgøre huden. Herefter ordnes dine neglebånd så de bliver pæne. Dine negle files og poleres til en glat og blank overflade. Til slut gives der en afslappende håndmassage  med en lækker creme. Til slut anvendes der en plejende olie til negle og neglebånd.

Pris: 345 KR.

CND SPA MANICURE

En SpaManicure-behandling består af super luksuriøse og effektfulde  manicureprodukter. Produkterne er beriget med vitaminer og terapeutiske ingredienser, som normalt kun findes i ansigtspleje-serier, men som vi tilbyder til hænder og arme. Ingredienserne er udvalgt til også at stimulere sanserne, så du bagefter vil føle dig opløftet og fuld af energi. Virkningen af anti-age ingredienser som Ceramide, E-, C- og A-vitamin, styrkende panthenol og fugtgivende aloe vera giver et fantastisk resultat, så du vil opleve og se en før- og eftervirkning, Netop dette gør CND™’s SpaManicure produkter helt unikke.

Pris: 435 KR.

QUICK PEDICURE

Drømmer du bløde og velplejede fodnegle, men synes ikke rigtig at du har tid til at få det gjort? En Quick Pedicure tager ikke længere tid end du kan nå det i din frokostpause. Væk er de grimme neglebånd efter en tiltrængt pleje og lidt blødgørende olie. Neglene ordnes på samme nænsomme måde, hvor en afsluttende blid polering sørger for det skinnende og eftertragtede look. Hvis det ønskes at det gode indtryk skal vare længere kan en neglelak fra CND give det sidste finish, da dette holder i mindst 14 dage.

Pris: 305 KR.

KLASSISK PEDICURE

Den klassiske pedicure som den har været kendt i generationer. Der startes med et kort fodbad for at blødgøre huden. Herefter ordnes dine neglebånd så de bliver pæne. Dine negle files og poleres til en glat og blank overflade. Til slut gives der en afslappende fodmassage f.eks. med en lækker creme. Til slut anvendes der en plejende olie til negle og neglebånd.

Pris: 400 KR.

CND SPA PEDICURE

En SpaPedicure-behandling består af super luksuriøse og effektfulde  manicureprodukter. Produkterne er beriget med vitaminer og terapeutiske ingredienser, som normalt kun findes i ansigtspleje-serier, men som vi tilbyder til hænder og arme. Ingredienserne er udvalgt til også at stimulere sanserne, så du bagefter vil føle dig opløftet og fuld af energi. Virkningen af anti-age ingredienser som Ceramide, E-, C- og A-vitamin, styrkende panthenol og fugtgivende aloe vera giver et fantastisk resultat, så du vil opleve og se en før- og eftervirkning, Netop dette gør CND™’s SpaPedicure produkter helt unikke.

Pris: 455 KR.

WARM CANDLE/OIL MASSAGE

Har du brug for en blid og afstressende massage, så skal du vælge den varme oliemassage fra “Kalahari Aromatic Massage Candle”. Den varme olie fra massagelyset anvendes ved udførelsen af  massagen og giver dig indre ro og en fantastisk varme i kroppen.
 
Du skal vælger et af de eksotiske duftelys inden din behandling.

Pris: 645 KR.

HOT STONE MASSAGE

Hot stone massage er en særlig form for massage, hvor der bruges glatte varme lava sten (basalt sten). Stenene opvarmes i vandbad hvorved de opvarmes. De nu opvarmede sten bruges herefter til massagen, hvilket giver det en dyb og afslappende form for behandling.

Hotstone massagens dybe strøg kombineres med varmen fra stenene giver dig en særdeles afstressende, helende og udrensende massage. Varmen fra stenene trænger dybt ind i muskelvævet, hvor det opløser myoser og infiltrationer, hjælper muskelvævet med at slappe af. De dybe massage strøg modvirker muskelspændinger, og giver almen velvære, hvor nogen endda kan opleve en dybere søvn.

Der arbejdes med forskellige størrelser af sten i Hotstone massage idet kroppen arbejdes igennem område for område. En hotstone massage beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og skaber stimulans af kredsløbet og lymfesystemet. Hotstone massagen virker ualmindeligt beroligende på krop og sjæl, giver fornyet energi og humør. Hotstone er – og har altid været – en meget populær form for wellness behandling.

Pris for 60 minutter: 605 KR.
Pris for 90 minutter: 755 KR.

OPLEVELSER · GODREAM

FISKE SPA FOD 2 PERSONER

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

FISKE SPA FOD BEHANDLING

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

FISKE SPA KROPSBEHANDLING

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

LASH LIFT INKL. FARVE AF VIPPER

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere voluminøse, og samtidig giver dig et flot naturligt look.

Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 4-6 uger. I modsætning til et almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en betydeligt mere skånsom måde. Ud over bukket bliver dine vipper også farvet under Lash Lift. Så gem din vippebukker lang væk og få et Lash Lift istedet.

SKØN MASSAGE
Klassisk massage.
SMUKKE NEGLE

Er du træt af neglelak der hurtigt skaller og bliver grim? Så er det her oplevelsen for dig – få en særlig manicure med Shellac CND, som giver dig perfekte og ridsefri negle i op til tre uger.

Kombinationen af lak og gel gør produktet helt unikt og langt bedre end andre lakker, der hidtil er set. Produktet er tyndt, men samtidig stærkt nok til at blive påført på samme måde som neglelak. Den ser naturlig ud, og giver en stærk beskyttelse af dine negle

WELLNESS FRA TOP TIL TÅ

Der startes med en CND SPA pedicure, som er en luksus ansigtsbehandling til fødderne.  Herefter en CND classisk manicure, som består af Kort håndbad, neglebånd ordnes negle files og poleres herefter håndmassage afsluttes med plejende olie til negle og neglebånd. Der vejledes i hånd og fodpleje samt produkter.
Aromatic massage med candle, kunden vælger sin egen duft på lyset, som har hver sin virkning på huden fra opfriskende til beroligende.

WELLNESS OG FORKÆLELSE TIL MÆND

Fantastisk ansigtssbehanlig, hvor produkter udvælges efter kundens hudtype.

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover øget velvære også fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.

Når du ligger på briksen, vil du snart glemme alt andet end den dejlige ansigtsbehandling – og give dig hen til nydelsen! Du vil være i hænderne på en kyndig kosmetolog, som vil anvende de allerbedste produkter – nøje udvalgt til netop din hudtype. Du vil både kunne se og mærke forskellen.

I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændende ansigtsmassage kombineret med en dejlig hovedbundsmassage. Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er en afslappende og forkælende nydelse. Nyd en skøn behandling – og forandring – du vil kunne se og mærke længe efter!

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING TIL MÆND

Alle har brug for at pleje deres hud – også mænd. Her kan du give din mand god hudpleje. En ansigtsbehandling til din mand er ren forkælelse for hans krop og sind – bagefter er man dejligt afslappet og man ser strålende ud.

Behandlingen er særligt tilpasset mænds hud. Ansigtsbehandlinger varierer fra sted til sted, men fælles for dem er at man får renset huden af, og bagefter får påført plejende og nærende hudprodukter. Behandlingen tager højde for hvilken hudtype man har, og produkterne er naturligvis af god kvalitet. Der afsluttes med en afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

WELLNESS TIL MÆND

Her kan vælges mellem en CND SPA mani- eller pedicure, som er en luksus ansigts behandling for hænder eller fødder. Så gives en lækker ansigtsbehandling med lækre produkter fra Medex eller Kalahari produkt vælges ud fra kundens hudtype.

Huden afrenses dobbelt, hvorefter huden peeles. Huden tilføres fugt og hvis huden tillader det gives en let ansigtsmassage. Så en lækker maske, som tilpasses hudtype, hvor der tages hensyn til evt. skægpest. Afsluttes med cremepleje og evt. solcreme. Kunden får hudplejeskema og prøver, hvis dette ønskes. Der afsluttes med luksus ansigtsmassage, hvor der bruges en olie, som er optimal for ansigtshuden indeholdende b.la. E & F- vitamin.

EYE LASH EXTENSION

Eye lash extension.

BRYN & VIPPE BEHANDLING

Flotte vipper og velformede bryn, rammer dit ansigt ind og giver et løft til øjnene. Den rigtige form på dine bryn indrammer dit ansigt, åbner dine øjne visuelt og giver dit ansigt karakter. Ved at rette og farve bryn og vipper opnår du et perfekt resultat der får hårene til at syne tættere og passe til din hud- og hårfarve.

Dine vipper og bryn farves/tones så de afstemmes efter dine naturlige farver, hvor der lægges stor vægt på symmetri, ansigtsform og farve i huden, for at opnå det bedste resultat.

Behandlingen af dine bryn og vipper er meget afslappende, du ligger på ryggen i behandlingsstolen. Mange oplever at falde helt til ro under behandlingen i de rolige og behagelige omgivelser.

KRANIO-SAKRALTERAPI

Kranio-sakral terapi udspringer fra en osteopatisk metode. Det blev beskrevet første gang omkring 1920 af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland. Sutherland fik dokumenteret at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne hos voksne mennesker. Sammen med sine elever udviklede han teknikker der blev en del af den osteopatiske behandlingsform. Senere (omkring 1970) udviklede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse teknikker og kranio-sakral terapi blev en selvstændig behandlingsform. Dette danner grundlag for behandlingen, som vi kender den i dag.

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af. Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

Kranio-sakral terapi kan ofte afhjælpe problemer ved:
Stress – søvnbesvær – migræne og hovedpine – koncentrations- og indlæringsproblemer – depression – nakkespændinger og smerter – rygsmerter – piskesmæld – hormonbalancen – kæbespændinger – bidfunktion – tinnitus – méniérs syndrom – svimmelhed – kroniske muskelsmerter/spændinger – skæv hofte/forskellig benlængde – Iskiasproblemer – diskusprolaps.

AFSLAPPENDE WELLNESS TIL HENDE
En skøn og lækker oplevelse! Der gives en let massage med lys, duften vælger kunden. Massage lyser er baseret på sojabønne olie. Giver en varm og nærende oplevelse der stimulerer dine sanser og plejer din hud. Af sluttes med en dejlig ansigtsmassage med olie indeholdende E & F- vitaminer.
HOT STONE MASSAGE

Hot stone massage er en særlig form for massage, hvor der bruges glatte varme lava sten (basalt sten). Stenene opvarmes i vandbad hvorved de opvarmes. De nu opvarmede sten bruges herefter til massagen, hvilket giver det en dyb og afslappende form for behandling.

Hotstone massagens dybe strøg kombineres med varmen fra stenene giver dig en særdeles afstressende, helende og udrensende massage. Varmen fra stenene trænger dybt ind i muskelvævet, hvor det opløser myoser og infiltrationer, hjælper muskelvævet med at slappe af. De dybe massage strøg modvirker muskelspændinger, og giver almen velvære, hvor nogen endda kan opleve en dybere søvn.

Der arbejdes med forskellige størrelser af sten i Hotstone massage idet kroppen arbejdes igennem område for område. En hotstone massage beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og skaber stimulans af kredsløbet og lymfesystemet. Hotstone massagen virker ualmindeligt beroligende på krop og sjæl, giver fornyet energi og humør. Hotstone er – og har altid været – en meget populær form for wellness behandling.