BeHANDLINGER

ANSIGTSBEHANDLING

Til vores ansigtsbehandlinger bruger vi udelukkede produkter fra 2 af de mest anerkendte firmaer – Medex og Kalahari.

Begge produktserier har det til fælles, at de er meget effektive til en absolut overkommelig pris.

Begge er miljøvenlige og udviklet med dette for øje.
Medex er baseret på naturens rigdomme lige som Kalahari er.
Kalahari er baseret på urgamle afrikanske opskrifter som er adopteret og forbedret i forhold til dagens standard.

Begge produktserier er under konstant laboratiekontrol fra anerkendte kvalitetsinstitutter..

Når kun det absolut bedste er godt nok.

HUDANALYSE

PRIS: 105,-

Traditionel hudanalyse, hvor de problemer der måtte være identificeres.

KALAHARI HONEYBUSH MED LIPIDER

PRIS: 550,-

Honeybush med lipider er en ansigtsbehandling, der retter sig imod mennesker med tør til ekstra tør hud. Når huden bliver for tør, kommer der en masse synptomer på dette, som vi alle vel egentlig helst vil være helt fri for. Der er tørhedslinjer, ansgtsfurer bliver tydeligere, huden har måske tendens til at skalle ekstra meget – eller sagt på en anden måde: Det er helt tydeligt at der mangler fugt, masser af fugt.

Honeybush med lipider er netop beregnet til at løse disse tilstande så huden igen bliver mere elastisk og får en frisk glød og et mere sundt udseende. Ingredienserne i behandlingen sammensættes til at løse netop dine problemer. Disse ingredienser er alle udvundet af naturens skatkammer, og indeholder derfor ingen skadelige stoffer af nogen art.

I denne ansigtsbehandling blandes Honeybush Souffle Mask med Facial Massage Butter, så du får en botanisk oliemaske rig på  essentielle fedtsyrer, der mætter selv den mest dehydrerede hud med fugt. Under ansigtsbehandlingen masseres en blanding af Honeybush Souffle mask og Facial massage butter ind i huden. Dette betyder at du helt fjerner tørhedslinjer og tegn på dehydrering synligt udviskes.
Masken er beriget med velduftende naturlige lipider fra afrikansk Shea butter, Jojoba olie og Rosmarin olie som alle hjælper til at reparere hudens naturlige barriere.

En behandling som vi har stor tillid til.

KALAHARI VITA-GEL MASKE (ASKEPOT)

PRIS: 525,-

En ansigtsbehandling med Vital-Gel maske vil gøre underværker for din hud. Denne revitaliserende Vita-Gel maske er fuld af naturligt fugtbindende ingredienser og opbyggende ekstrakter. Kombinationen af de aktive ingredeinser giver yderst effektive anti-age fordel, der efterlader huden synligt glat og forynget. Denne gyldne Vita-Gel maske forbedrer dermed din generelle hudstruktur og efterlader din hud med et sundt udseende og en naturlig glød.

Vita-Gel masken er beriget med fugtbindende ingredienser såsom Hyaluronsyre og Resurrection planteekstrakt. Alpha-hydroxy-syrerne (glykolisk, mælkesyre og citronsyre) i kombination med Peptider vil stimulere kollagen og elastin med mild eksfolieringsvirkning. Kigelia-afrikaneren er kendt for sine opstrammende egenskaber såvel som lysende virkning. Denne gyldne gelmaske forbedrer din generelle hudtekstur og efterlader din hud sund og glødende.Vita-Gel masken indeholder de  hudforyngende og eksfolierende (Alpha Hydroxy syrer), det stimulerer kollagen- og elastinproduktion (Palmitoyl Pentapeptide-3) og øger cellefornyelsen (Resurrection Plant Extract)
 

KALAHARI PHYTO COMPOUNDING TREATMENT

PRIS: 850,-

Tag med på en rejse med Kalahris Specialiserede professionelle produkter der inkluderer planteberiget mudder, ler og planteekstrakter. Ingredienserne er højt effektfulde planteekstrakter, plantesyrer, såvel som enzym- og frugtsyrer der gør denne Phyto- compound oplevelse helt fantastisk. Luksus ansigtsbehandling er til dig der ønsker en effektiv ansigtsbehandling der arbejder med specifikke problemer, såsom acne, tørhed, ældning og fine linjer eller pigmenteret hud.

Behandlingen indledes med varme fodkompres og trykpunktsmassage af foden inden vi forkæler ansigtet med skønne varmekompres, dobbelt afrensning og grundig peeling der fjerner de døde hudceller og lader serum, masker og cremer penetrerer dybt ned i huden. Alt efter din specifikke hudtype og problematikker skræddersyer jeg en ansigtsbehandling der giver dig maksimal effekt.

Der anbefales en kur på 6 behandlinger med 2-4 ugers interval samt specifikke hjemmeplejeprodukter for optimalt resultat

KALAHARI KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

PRIS: 545,-

I det daglige udsætter vi huden for vind og vejr – især ansigtet er næsten altid udsat. Solens stråler kombineret med let vind er med til at give os den tørre og lidt kedelige hud vi kun kender alt for godt. Ikke alene bliver udseendet trist og gråt fordi ansigtshuden vil lide under ikke at have den fornødne fugtighed samt de livgivende vitaminer og mineraler til rådighed. Her er det at Kalahari klassiske ansigtsbehandling kommer dig til undsætning således at huden både får tilført fugt og bliver revitaliseret ved hjælp af de unikke egenskaber.

Kalahari klassiske ansigtsbehandling – eller Kalahari Honeybush Facial Threatment som den rettelig hedder – er en effektiv, god samt nænsom kur. Kalahari´s vidunderlige Honeybush Facial Threatment er en kombination af effektive afrikanske planteekstrakter og olier der tilfører næring samt  plejende ingredienser for udbedring af mat, dehydreret hud. Efter behandlingen med Kalahari klassiske ansigtsbehandling vil ansigtet stråle simpelthen fordi huden syner mere frisk og ungdommelig efter rensning, peeling samt cremepleje.

Hvor mange behandlinger med Kalahari Klassisk Ansigtsbehandling der skal til er svært at sige, da det kommer an på din hudtype. Som en gylden regel vil 1 behandling ca. hver anden uge være tilstrækkeligt for de fleste

KALAHARI ANTI AGE BEHANDLING

PRIS: ?,-

Tekst mangler.

KALAHARI QUICK LUNCH ANTI AGE BEHANDLING

PRIS: 395,-

Ser du lidt træt ud? Øjnene er ikke helt friske, mundvigene vender den forkerte vej og energien kan ikke rigtig komme til udtryk? Har du fået en invitation til i aften og gerne vil med, men synes du ligner noget der egentlig burde blive hjemme foran fjernsynet? Kalahari Anti Age Quick Lunch behandling søger at rette op på dette med en afbalanceret behandling som tilfører fugt, vitaminer og som strammer huden lidt op.

Du vil kunne forskellen med det samme. Efter denne behandling vil du igen være fuldt præsentabel med en ny indstilling til at være selskabelig.

KALAHARI C-VITAMIN

PRIS: 695,-

Dette er en luksus ansigtsbehandling for dig, der gerne vil det bedste. Kalahari’s C-Vitamin maske er en opdagelse i sig selv, da den er komponeret ud fra ældgamle opskrifter fra Kalahari kombinderet med den sidste ny forskning indenfor hudpleje. Vitamin C Ansigtsbehandling der giver dig en ny frisk glød samt opstramning af huden – Kan man ønske sig mere af en enkelt behandling?

Ved hjælp af økologiske planteekstrakter, effektivt ler og frugtenzymer fra Afrika opnås der imponerende resultater ved rødme, uren hud, hyperpigmentering og ældningstegn! Kalahari har kombineret de indfødtes ældgamle opskrifter med den nyeste forskning inden for hudpleje for at give dig de allerbedste forudsætninnger.

Kalahari’s C-Vitamin maske giver dig:
• Anti-age effekt gennem en kraftig antioxidant
• Forbedrer din huds elasticitet gennem stimuleret collagen produktion
• Lysner øjeblikkeligt trist og mat hud
• Øjeblikkelig opstramning

Først afrenses huden 2 gange med udvalgte produkter så intet kan forstyrre den kommende behandling. Herefter foretages der en enzym peeling, så alle urenheder forsvinder gennem denne proces. Herefter en c-Vitamin maske tilpasset til dig med de nødvendige planteudtræk, vitaminer og mineraler. Efter at denne har virket, neutraliseres huden med en Honeybush maske.

KALAHARI D-AGE 5 ANSIGTSBEHANDLING

PRIS: 850,-

Kalahar’s D-AGE 5 er peeling af middel styrke, der effektivt eksfoilerer huden og stimulerer cellefornyelsen. D-AGE 5 der med sit aktieindhhold af forskellige AHA forbindelser (glykolsyre, mælkesyre samt Mandelsyre) samt BHA (salicylsyre) gør, at huden behandles i dybden, hvor samtidg cellfornyelsen forstærkes og stimuleres. Hvis du har fine linjer, rynker, små ar eller akne vil dette blive reduceret synligt. Huden vlil blive mere lys og hudtonen mere ensartet.

GELENEGLE

Gelenegle på tipper · Pris: 535,-
Nye negle opbygges ved hjælp af tipper og lakeres i en farve efter eget valg.

1 stk. gelenegl · Pris: 100,-
1 stk. gelenegl.

Opfyldning · Pris: 315,-
Efter at du har fået gelenegle vil dine negle stadig gro, og der vil derfor opstå et “hul” imellem den kunstige negl og dine neglebånd. Dette hul udfyldes så dine negle igen ser hele og pæne ud.

Aftagning · Pris: 195,-
Aftagning af gelenegle.

Aftagning uden køb af nye negle · Pris: 330,-
Aftagning uden køb af nye negle. 

Gelenegle opbygget på egen negl · Pris: 585,-
Gelenegle opbygget på egen negl.

Fransk gelenegle med opbygning på egen negl · Pris: 615,-
Fransk gelenegle med opbygning på egen negl.

Gelenegle med hvid kant på tipper · Pris: 560,-
Gelenegle med hvid kant på tipper,

SHELLAC

Helfarvet Shellac på fødder · Pris: 425,-
Få flotte og glansfulde negle på fødderne med denne CND Shellac fuldfarve.
Vi har altid de sidste nye farver hjemme, så hvad enten du er til det mere diskrete eller det effektfulde kan vi finde en løsning til dig også.

Ny fransk shellac ink aftagning · Pris: 482,-
Ny fransk shellac ink aftagning.

Ny shellac ink. aftagning · Pris: 415,-
Den nuværende neglelak aftages og neglene klargøres til ny lak. Derefter pålægges der ny lak i den farve som du ønsker. Der er mulighed for at tilkøbe deko og/eller art.

Hel farvet Shelllac på fødder ink aftagning · Pris: 525,-
Hel farvet Shelllac på fødder ink aftagning.

Helfarvet Shellac · Pris: 325,-
Shellac fra CND er nok den mest holdbare neglelak der kan fås. Gennem UV hærdning forstærkes den yderligere og kan holde i mindst 14 dage. CND Shellac fås i både i næste alle farver. For eksempel kommer der nye farver efterhånden som moden skifter. Skal neglene pyntes til festlige lejligheder? Hvis ja, kan vi anbefale at få en eller flere stickers, art eller hvad med en lille sten, der funkler i det klare lys? Uanset hvor krævende dine ønsker er vil vi gøre vores allerbedste for at opfylde dem.

IBX

IBX Repair & Strengthen · Pris: 149,-
IBS repair and strengthen er løsningen til dig, som har skadet dine negle. Det kan være at den sidste aftagning af andre negle produkter har skdet neglen, eller simplethen fordi neglen er blevet orøs og derfor skiller i lagene. IBX Repair and Strengthen reparerer og forstærker din negle, uden at det er nødvendigt at vedligeholde dem. Sårfremt det er krævet er det dog altid muligt at gentage behandlingen.

IBX Boost · Pris: 299,-
Forstærkning til dine negle. Trænger dybt ned i dine negle og tilfører styrke og glans. Skal ikke vedligeholdes men behandlingen kan gentages efter behov.

BRYN OG VIPPER

Korrektion bryn · Pris: 115,-
Farvning af vippe · Pris: 160,-
Farve af bryn og vipper + korrektion af bryn · Pris: 265,-
Farvning af bryn · Pris: 110,-
Korrektion af bryn samt farve · Pris: 205,-
Farve af vipper og korrektion af bryn · Pris: 205,-
Lashlift · Pris: 425,-
Lash lift samt farve af vipper · Pris: 525,-
Lash lift ink. farve af bryn og vipper · Pris: 575,-
Lash lift ink korrektion af bryn samt farve af vipper og bryn · Pris: 630,-

EYELASH EXTENSTION

Opfyldning (stor) · Pris: 360,-
Opfyldning (lille) · Pris: 300,-
Eyelash Extension · Pris: 695,-

BRUDE MAKEUP

Makeup til den helt store dag. Du får en makeup der kan holde hele dagen og som fremhæver dit ansigt og øjne. Vi lægger en makeup efter tidens trend men forsøger også at holde det i en afdæmpet facon, så din makeup også vil være et hit efter at den nuværende mode er ændret. Farverne i makeuppen  skal understøtte dig, hvem du er og dine fine ansigtstræk og flotte øjne. Vi anbefaler at farverne holdes i afdæmpede toner, da den ellers meget let kan synes alt for vild og farvestrålende i forhold til din hvide brudekjole og dermed stjæle opmærksomheden fra alle de andre flotte detaljer ved dit bryllup. Lidt let kindrødt eller anden farve der passer til vil være et ekstra prik over det berømte i.

Pris: 555,-

FEST/GALLA MAKEUP

Til den store fest skal der gøres lidt ekstra ud af det hele, makeup ikke undtaget.
Om du ønsker pang-farver og en iøjnefaldende makeup eller om du er til det lidt mere diskrete, kan vi klare opgaven. Her gør det ikke noget at makeup’en er lidt vild i udtrykket – bare det er pænt og passer til lejligheden. Hvis du har ideen vil vi gøre alt hvad vi kan for at den bliver til virkelighed.

Pris: 395,-

MAKEUP KURSUS

Makeup kursus.

Pris: 465,-

ANSIGTSMASSAGE

ANSIGTSBINDEVÆVSMASSAGE

PRIS: 405,-

Der findes bindevæv mange steder i kroppen – muskler, led og indre organer. Bindevævet er affaldsdepot for alle de ting, der ikke udrenses på normal vis. Hvis bindevævet ikke er funktionsdygtigt, kan resultatet være væskeophobninger, fedtdepoter samt en tydelig reduktion af hudens elasticitet. 

MEDEX ansigtsbindevævsmassage afhjælper disse symptomer samtidig med tilførsel af fugt således at huden strammes op, hvor ved små linjer reduceres. Massagen giver øget blod- og lymfegennemstrømning der bevirker at dine celler får mere næring tilført samtidig med at affaldsstoffer udrenses og spændingerne mindskes. Resultatet af MEDEX ansigtsbindevævsmassage  bliver et forynget ansigt gennem spændstighed og synlig frisk glød.

For at få det fulde udbytte af MEDEX ansigtsbindevævsmassage kan der anbefales et kurforløb på mindst 3 behandlinger der vil give særdeles tydelige resultater.

ANSIGTSBINDEVÆVSMASSAGE MED REPAIR THERAPIE

PRIS: 465,-

Udgangspunktet er en MEDEX Ansigtsbindevævsmassage med yderligere forkælelse af huden med MEDEX Repair Therapy. MEDEX Herbs repair therapy består af forskellige steriliserede urter. 

Komponenterne omfatter Melissa Officinalis, kendt som citronmelisse, men som autoklaveres. Disse komponenter anvendes på grund af deres  genoprettelsesevne, for eksempel skader på huden fra UV og miljøskader. Den lige så vekendte pebermynteurt er rig på Rosmarinsyre, hvilken har en stærk synergistisk virkning med citronmelissen, hvorved der oopnås en forstærkiet virkning. Heermoes silica har ligeledes en dyb virkning på dermis. Udover deres umiddelbare genoprettende virkning opnås et varigt resultat ennem en stimuleret produktion af essentielle proteiner fra aminosyrer i dermis, herunder de kendte proteiner, kollagen og esatin samt hyaluronsyre. 

Du får alle disse effekter direkte fra naturen, forudsat at bevaring, sterilisering og anvendelse finder sted på den rigtige måde. Det er mere end at indsamle og blande urter. Medex er stolt af denne viden, der er nødvendig for at sikre, at alle komponenter gør deres arbejde optimalt. Derfor læser du altid Medex sammen med deres tilføjelse: Bio Science Cosmetics.

AFSLAPPENDE ANSIGTSMASSAGE

PRIS: 325,-

En ansigtsmassage der fjerner stress – hvad mere kan man næsten ønske sig? Baseret på en analyse af din ansigtshud udvælges der en lækker creme eller der anvendes æteriske olier under behandlingen. Når først behandlingen starter kan du kun gøre en ting – slappe fuldstændigt af og bare nyde det.

KLASSISK MASSAGE

Akut behandling (30 min)

Massøren arbejder på det ømme sted og går i bund med dette, f.eks. nakke/skuldre regionen. Musklerne gennemarbejdes, hvorved muskelinfiltrationer  og myoser løsnes op og affaldsstofferne udrenses mere effektivt.

Normal behandling (60 min)

Hele kroppen bearbejdes og alle de spændte og ømme muskler løsnes. Der fokuseres især på særligt ømme steder, hvor der arbejdes i dybden. Ofte vil flere behandlinger være nødvendige for at alle muskler forbliver løse og behagelige.

Rygbehandling (45 min)

Ofte er vores ryg og nakke-skuldre de ømme punkter, da det er disse vi løfter ofte for tunge ting med eller bare sidder i ubekvemme stillinger for længe af gangen. Dette sidste kan for eksempel være en forkert indstillet kontorstol  og bord. Denne behandling fokuserer netop på muskelinfiltrationer og andre konsekvenser, hvor ømme muskler behandles og løsnes.

Pris for 30 minutter: 345,-    AKUT
Pris for 60 minutter: 430,-    MEDIUM
Pris for 45 minutter: 400,-    RYG

KRANIO-SAKRAL TERAPI

Kranio-sakral terapi udspringer fra en osteopatisk metode. Det blev beskrevet første gang omkring 1920 af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland. Sutherland fik dokumenteret at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne hos voksne mennesker. Sammen med sine elever udviklede han teknikker der blev en del af den osteopatiske behandlingsform. Senere (omkring 1970) udviklede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse teknikker og kranio-sakral terapi blev en selvstændig behandlingsform. Dette danner grundlag for behandlingen, som vi kender den i dag.

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af. Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

Kranio-sakral terapi kan ofte afhjælpe problemer ved:
Stress – søvnbesvær – migræne og hovedpine – koncentrations- og indlæringsproblemer – depression – nakkespændinger og smerter – rygsmerter – piskesmæld – hormonbalancen – kæbespændinger – bidfunktion – tinnitus – méniérs syndrom – svimmelhed – kroniske muskelsmerter/spændinger – skæv hofte/forskellig benlængde – Iskiasproblemer – diskusprolaps.

Pris: 545,-

HOT STONE MASSAGE

Hot stone massage er en særlig form for massage, hvor der bruges glatte varme lava sten (basalt sten). Stenene opvarmes i vandbad hvorved de opvarmes. De nu opvarmede sten bruges herefter til massagen, hvilket giver det en dyb og afslappende form for behandling.

Hotstone massagens dybe strøg kombineres med varmen fra stenene giver dig en særdeles afstressende, helende og udrensende massage. Varmen fra stenene trænger dybt ind i muskelvævet, hvor det opløser myoser og infiltrationer, hjælper muskelvævet med at slappe af. De dybe massage strøg modvirker muskelspændinger, og giver almen velvære, hvor nogen endda kan opleve en dybere søvn. 

Der arbejdes med forskellige størrelser af sten i Hotstone massage idet kroppen arbejdes igennem område for område. En hotstone massage beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og skaber stimulans af kredsløbet og lymfesystemet. Hotstone massagen virker ualmindeligt beroligende på krop og sjæl, giver fornyet energi og humør. Hotstone er – og har altid været – en meget populær form for wellness behandling.

Pris for 60 minutter: 555,-
Pris for 90 minutter: 665,-

PAINKILLER OG MASSAGE

Kombination af massage og akupunktur. 30 min. massage herefter 30 min. painkiller, hvor der vurderes smerter. Husk løst siddende tøj.

Pris: 425,-

PAINKILLER ARME OG UNDERBEN

Akupunktur behandling, hvor smerter mindskes og fjernes. Der arbejdes kun på underarme og underben. Husk løst siddende tøj.

Pris: 350,-

ANSIGT

Øre eller næse · Pris: 135,-
Næsehår og ører · Pris: 345,-
Overlæbe eller hage · Pris: 105,-
Overlæbe og hage · Pris: 165,-
Ansigt · Pris: 255,-

ARME OG BEN

Arme · Pris: 225,-
Armhuler · Pris: 145,-
Ben op til knæ samt bikinilinje · Pris: 365,-
Hele ben samt bikinilinje · Pris: 475,-
Ben og op til knæ · Pris: 205,-
Hele ben · Pris: 350,-
Voks af lår · Pris: 285,-
Voks af baglår · Pris: 160,-

KROP

Mave · Pris: 165,-
Ryg eller brystkasse · Pris: 350,-
Bikinilinje · Pris: 215,-
Voks af skuldre · Pris: 225,-
Bikinilinje plus · Pris: 265,-

INTIM

Voks af baller · Pris: 200,-
Brazilian wax kvinder · Pris: 485,-
Hollywood wax kvinder · Pris: 545,-

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder. 

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage. Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater!

FISKE SPA 15 MINUTTER

Fiske spa 15 min. 1 pers. · Pris: 110,-
Fiske spa 15 min. 2 pers. · Pris: 195,-
Fiske spa 15 min 3 pers. · Pris: 290,-
Fiske spa 15 min 4 pers. · Pris: 365,-
Fiske spa 15 min. 5 pers. · Pris: 445,-

FISKE SPA 30 MINUTTER

Fiske spa 30 min. 1 pers. · Pris: 185,-
Fiske spa 30 min. 2 pers. · Pris: 365,-
Fiske spa 30 min 3 pers. · Pris: 540,-
Fiske spa 30 min 4 pers. · Pris: 750,-
Fiske spa 30 min. 5 pers. · Pris: 890,-

HELKROPSBEHANDLING

30 min. helkropsbehandling for 1 pers. · Pris: 235,-
60 min. helkropsbehandling for 1 pers. · Pris: 355,-

QUICK MANICURE

Manicure du kan nå i din frokostpause. Dine neglebånd plejes og ordnes. Herefter files dine negle med en efterfølgende blid polering. Som prikken over det berømte i afsluttes med en lækker olie til dine neglebånd. Det kan anbefales at der afsluttes med en frisk neglelak fra CND – Shellac der holder i mindst 14 dage.

Pris: 225,-

KLASSISK MANICURE

Den klassiske manicure som den har været kendt i generationer. Der startes med et kort håndbad for at blødgøre huden. Herefter ordnes dine neglebånd så de bliver pæne. Dine negle files og poleres til en glat og blank overflade. Til slut gives der en afslappende håndmassage  med en lækker creme. Til slut anvendes der en plejende olie til negle og neglebånd.

Pris: 325,-

CND SPA MANICURE

En SpaManicure-behandling består af super luksuriøse og effektfulde  manicureprodukter. Produkterne er beriget med vitaminer og terapeutiske ingredienser, som normalt kun findes i ansigtspleje-serier, men som vi tilbyder til hænder og arme. Ingredienserne er udvalgt til også at stimulere sanserne, så du bagefter vil føle dig opløftet og fuld af energi. Virkningen af anti-age ingredienser som Ceramide, E-, C- og A-vitamin, styrkende panthenol og fugtgivende aloe vera giver et fantastisk resultat, så du vil opleve og se en før- og eftervirkning, Netop dette gør CND™’s SpaManicure produkter helt unikke.

Pris: 425,-

QUICK PEDICURE

Drømmer du bløde og velplejede fodnegle, men synes ikke rigtig at du har tid til at få det gjort? En Quick Pedicure tager ikke længere tid end du kan nå det i din frokostpause. Væk er de grimme neglebånd efter en tiltrængt pleje og lidt blødgørende olie. Neglene ordnes på samme nænsomme måde, hvor en afsluttende blid polering sørger for det skinnende og eftertragtede look. Hvis det ønskes at det gode indtryk skal vare længere kan en neglelak fra CND give det sidste finish, da dette holder i mindst 14 dage. 

Pris: 295,-

KLASSISK PEDICURE

Den klassiske pedicure som den har været kendt i generationer. Der startes med et kort fodbad for at blødgøre huden. Herefter ordnes dine neglebånd så de bliver pæne. Dine negle files og poleres til en glat og blank overflade. Til slut gives der en afslappende fodmassage f.eks. med en lækker creme. Til slut anvendes der en plejende olie til negle og neglebånd.

Pris: 395,-

CND SPA PEDICURE

En SpaPedicure-behandling består af super luksuriøse og effektfulde  manicureprodukter. Produkterne er beriget med vitaminer og terapeutiske ingredienser, som normalt kun findes i ansigtspleje-serier, men som vi tilbyder til hænder og arme. Ingredienserne er udvalgt til også at stimulere sanserne, så du bagefter vil føle dig opløftet og fuld af energi. Virkningen af anti-age ingredienser som Ceramide, E-, C- og A-vitamin, styrkende panthenol og fugtgivende aloe vera giver et fantastisk resultat, så du vil opleve og se en før- og eftervirkning, Netop dette gør CND™’s SpaPedicure produkter helt unikke.

Pris: 449,-

SIGNATURBEHANDLING

Signaturbehandling.

Pris: 595,-

OPLEVELSER · GODREAM

FISKE SPA FOD 2 PERSONER

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

FISKE SPA FOD BEHANDLING

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

FISKE SPA KROPSBEHANDLING

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

LASH LIFT INKL. FARVE AF VIPPER

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere voluminøse, og samtidig giver dig et flot naturligt look.

Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 4-6 uger. I modsætning til et almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en betydeligt mere skånsom måde. Ud over bukket bliver dine vipper også farvet under Lash Lift. Så gem din vippebukker lang væk og få et Lash Lift istedet.

SKØN MASSAGE
Klassisk massage.
SMUKKE NEGLE

Er du træt af neglelak der hurtigt skaller og bliver grim? Så er det her oplevelsen for dig – få en særlig manicure med Shellac CND, som giver dig perfekte og ridsefri negle i op til tre uger.

Kombinationen af lak og gel gør produktet helt unikt og langt bedre end andre lakker, der hidtil er set. Produktet er tyndt, men samtidig stærkt nok til at blive påført på samme måde som neglelak. Den ser naturlig ud, og giver en stærk beskyttelse af dine negle

WELLNESS FRA TOP TIL TÅ

Der startes med en CND SPA pedicure, som er en luksus ansigtsbehandling til fødderne.  Herefter en CND classisk manicure, som består af Kort håndbad, neglebånd ordnes negle files og poleres herefter håndmassage afsluttes med plejende olie til negle og neglebånd. Der vejledes i hånd og fodpleje samt produkter.
Aromatic massage med candle, kunden vælger sin egen duft på lyset, som har hver sin virkning på huden fra opfriskende til beroligende.

WELLNESS OG FORKÆLELSE TIL MÆND

Fantastisk ansigtssbehanlig, hvor produkter udvælges efter kundens hudtype.

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover øget velvære også fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.

Når du ligger på briksen, vil du snart glemme alt andet end den dejlige ansigtsbehandling – og give dig hen til nydelsen! Du vil være i hænderne på en kyndig kosmetolog, som vil anvende de allerbedste produkter – nøje udvalgt til netop din hudtype. Du vil både kunne se og mærke forskellen.

I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændende ansigtsmassage kombineret med en dejlig hovedbundsmassage. Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er en afslappende og forkælende nydelse. Nyd en skøn behandling – og forandring – du vil kunne se og mærke længe efter!

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING TIL MÆND

Alle har brug for at pleje deres hud – også mænd. Her kan du give din mand god hudpleje. En ansigtsbehandling til din mand er ren forkælelse for hans krop og sind – bagefter er man dejligt afslappet og man ser strålende ud. 

Behandlingen er særligt tilpasset mænds hud. Ansigtsbehandlinger varierer fra sted til sted, men fælles for dem er at man får renset huden af, og bagefter får påført plejende og nærende hudprodukter. Behandlingen tager højde for hvilken hudtype man har, og produkterne er naturligvis af god kvalitet. Der afsluttes med en afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

WELLNESS TIL MÆND

Her kan vælges mellem en CND SPA mani- eller pedicure, som er en luksus ansigts behandling for hænder eller fødder. Så gives en lækker ansigtsbehandling med lækre produkter fra Medex eller Kalahari produkt vælges ud fra kundens hudtype.

Huden afrenses dobbelt, hvorefter huden peeles. Huden tilføres fugt og hvis huden tillader det gives en let ansigtsmassage. Så en lækker maske, som tilpasses hudtype, hvor der tages hensyn til evt. skægpest. Afsluttes med cremepleje og evt. solcreme. Kunden får hudplejeskema og prøver, hvis dette ønskes. Der afsluttes med luksus ansigtsmassage, hvor der bruges en olie, som er optimal for ansigtshuden indeholdende b.la. E & F- vitamin.

EYE LASH EXTENSION

Eye lash extension.

BRYN & VIPPE BEHANDLING

Flotte vipper og velformede bryn, rammer dit ansigt ind og giver et løft til øjnene. Den rigtige form på dine bryn indrammer dit ansigt, åbner dine øjne visuelt og giver dit ansigt karakter. Ved at rette og farve bryn og vipper opnår du et perfekt resultat der får hårene til at syne tættere og passe til din hud- og hårfarve.

Dine vipper og bryn farves/tones så de afstemmes efter dine naturlige farver, hvor der lægges stor vægt på symmetri, ansigtsform og farve i huden, for at opnå det bedste resultat. 

Behandlingen af dine bryn og vipper er meget afslappende, du ligger på ryggen i behandlingsstolen. Mange oplever at falde helt til ro under behandlingen i de rolige og behagelige omgivelser.

KRANIO-SAKRALTERAPI

Kranio-sakral terapi udspringer fra en osteopatisk metode. Det blev beskrevet første gang omkring 1920 af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland. Sutherland fik dokumenteret at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne hos voksne mennesker. Sammen med sine elever udviklede han teknikker der blev en del af den osteopatiske behandlingsform. Senere (omkring 1970) udviklede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse teknikker og kranio-sakral terapi blev en selvstændig behandlingsform. Dette danner grundlag for behandlingen, som vi kender den i dag.

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af. Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

Kranio-sakral terapi kan ofte afhjælpe problemer ved:
Stress – søvnbesvær – migræne og hovedpine – koncentrations- og indlæringsproblemer – depression – nakkespændinger og smerter – rygsmerter – piskesmæld – hormonbalancen – kæbespændinger – bidfunktion – tinnitus – méniérs syndrom – svimmelhed – kroniske muskelsmerter/spændinger – skæv hofte/forskellig benlængde – Iskiasproblemer – diskusprolaps.

AFSLAPPENDE WELLNESS TIL HENDE
En skøn og lækker oplevelse! Der gives en let massage med lys, duften vælger kunden. Massage lyser er baseret på sojabønne olie. Giver en varm og nærende oplevelse der stimulerer dine sanser og plejer din hud. Af sluttes med en dejlig ansigtsmassage med olie indeholdende E & F- vitaminer.