Ansigtsbehandling

Hos Unique Clinique fokuserer vi på gode, naturvenlige og kontrollerede produkter til brug for ansigtsbehandling, hvorfor vi kun anvender produkter af højeste kvalitet. Produkter udvalgt efter nøje undersøgelse og kritisk evaluering i forhold til pleje af vores største organ huden, men især til ansigtsbehandling.

For at give dig den bedste kvalitet og mest effektive ansigtsbehandling, scanner vi løbende markedet for nye innovative behandlingsformer der lever op til de høje kvalitetskrav, vi har sat og kommer dig til gode, når du skal have en ansigtsbehandling.

Din sikkerhed, dit velbefindende og din tilfredshed med den modtagne ansigtsbehandling, er noget af det vigtigste for os, derfor går vi gerne de ekstra skridt for at sikre os kvaliteten i vores ansigtsbehandlinger.


Ansigtsbehandling – hvad består den af?

Uniq-c ansigtsbehandling består af disse dele, der kan variere lidt alt efter din hudtype og alder

  • Første del af en ansigtsbehandling er afrensning / peeling for at få huden i en tilstand der er optimal for yderligere behandling. Når huden afrenses / peeles fjernes døde hudceller samt klargør din hud til at modtage alle de lækre ting der kommer efterfølgende for optimal effekt.

  • Anden del af en ansigtsbehandling er en maske, der nøje afstemmes efter din hudtype hvor der fokuseres på at afhjælpe dine gener mest muligt. Masken brugt til ansigtsbehandling har formålet for eksempel at tilføre fugt, kollagen eller andre virksomme stoffer og vitaminer til din hud. Resultatet vil være en strammere hud med en mere naturlig glød.

Den sidste del af en ansigtsbehandling er en god cremepleje, helst med gode kvalitetsprodukter. Til vores ansigtsbehandling anvender vi primært produkter fra enten Kalahari eller Medex hudplejeserier, som begge har gennemgået vores kvalitetskontrol

  • Rådgivning om hjemmepleje for at forlænge effekten af en ansigtsbehandling. Baseret på  hudanalysen samt de erfaringer der er gjort fra den gennemførte ansigtsbehandling gives vejledning til hvilke produkter du kan anvende med succes.


Hvad er resultatet af en ansigtsbehandling?

En ansigtsbehandling hjælper dig med at få sund hud med naturlig glød samtidig med, at det afhjælper nogle af de tegn, som tiden har været med til at give os. I teenage alderen er det ofte uren og fedtet hud, muligvis med akne som er det gennemgående problem. Her vil en ansigtsbehandling kunne hjælpe, da dette kan behandles med masker netop rettet imod denne betændelsestilstand.

Senere hen i livet er det arbejdslivet med travlhed og stress eller solen og vinden der får gløden til at falme lidt og gøre huden lidt træt og grå. Kigger man sig selv i spejlet får man øje på de små fine linjer der betyder, at alderen er ved at indhente os.  - den trætte hud der hænger lidt omkring mundvigene og på kinderne. Tegn som betyder at huden virkelig trænger til opfriskning. Det er vist noget som vi alle sammen kan nikke genkendende til. Her vil en ansigtsbehandling klart være at anbefale.

En ansigtsbehandling fokuserer ofte på de samme grundlæggende problemer: huden får for lidt fugt, elasticiteten er ved at være kun et minde - kort sagt, alle de nødvendige stoffer som huden skal bruge for at holde sig sund og rask bliver ikke tilført i tilstrækkelig grad. I dette tilfælde kan ansigtsbehandling udføre små mirakler.

Hos Unique Clinique kan vi tilbyde dig ansigtsbehandling rettet imod netop dine "gener" med et alsidigt udvalg af laboratorie godkendte produkter fra Medex samt Kalahari. Begge produktserier har manifesteret sig som nogle af de mest effektive hudplejeserier inden for ansigtsbehandlinger. Begge serier er baseret på naturens egne ressourcer, bliver løbende laboratorie godkendt og nye produkter bliver udviklet efterhånden som behovet opstår. Der er ingen kendte bivirkninger ved nogen af dem, ligesom de begge ikke bliver tilsat skadelige stoffer af nogen art. Begge produktserier kan vi stå inde for – og det gør vi gerne, da det virkelig er produkter der er virksomme, effektive og som holder hvad de lover.


Eksempler på symptomer som en ansigtsbehandling kan hjælpe på

Vi har forsøgt at give dig en overblik over hvad der kan anbefales ud fra generelle symptomer. Husk at du altid modtager en hudanalyse, der endelig vil være afgørende for hvilke produkter der anvendes til behandlingen.

Solskade, leverpletter eller hyperpigmentering

Her vil følgende behandlinger kunne anbefales


Akne, forstørrede porer eller fedtet hud

Til akne, forstørrede porer eller fedtet hud kan en eller en kombination af følgende behandlinger anbefales


Trist og tør hud

Hvis din er lidt bleg og kedelig og nærmest skaller af når du rør ved den, så fortvivl ikke. disse behandlinger kan hjælpe dig videre

Moden hud

Moden hud er typisk kendetegnet ved en nedsat fasthed, fine linjer, ændret pigmentering og/eller dehydreret hud. Årene sætter sig på os alle, men i hvilket omfang, er dog vidt forskelligt. Ligesom alle andre hudtyper, har moden hud særlige behovsom din hudpleje bør tilpasses til . Både Medex og Kalahari har udviklet en speciel serie, af hudplejeprodukter, som er specifikt udviklet til at genopbygge, fugte og opstramme moden hud, samtidig med en tydelig anti-age virkning. Mulighederne er mange og det er din hud, der bestemmer hvilke produkter der skal eller bør anvendes for at give dig det bedste resultat.

Hvis du har det ligesom alle os andre så ved du også, at der vel egentlig ikke så mange undskyldninger for ikke gøre noget ved det?

Book din næste ansigtsbehandling allerede i dag!KONTAKTINFORMATION

Unique Clinique

Telefon 22431088

E-mail info@uniq-c.dk

Bredegade 33

4200 Slagelse

CVR-nummer 21031275INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag     09.00 13.00
Tirsdag 10.0020.00
Onsdag10.0017.00
Torsdag10.0017.00
Fredag09.0015.00
Lørdag
 Efter aftale
Søndag10:0014:00  1. søndag i mdr.
Afbudspolitik

Klinikken har følgende regler for afbud.

a) Afbud inden 48 timer før behandlingens planlagte start er gratis

b) Afbud ved mindre end 48 timer før behandlingens start opkræves 50% af den aftalte behandlings pris

c) Ved udeblivelse betales det fulde beløb for den aftalte behandling.

Copyright © 2020 Unique Clinique

Design og udvikling Acaao